Ulike kremdispensermerker

Det finnes et stort antall ulike merker i bransjen for krempatroner, og mange av merkene lager også kremdispensere. Kremdispensere kommer i mange formater og brukes til ulike formål. Termokremdispensere brukes av fagfolk til varme og kalde retter, mens små kremdispensere brukes til mindre desserter eller bare en hverdagslig varm sjokoladedrikk med pisket krem. Enkelte kremdispensere passer godt til å lage mousse, og noen har stilige former og farger. Her kan du lese alt om de ulike størrelsene, typene og designene som er tilgjengelige.

Se og kjøp alle kremdispenser våre her.
Se alle våre lystgass produkter her.

Hvilken kremdispenser er den mest populære?

Vår egen standardsifon med volymen 250 ml är den populäraste gräddsifonen.

Den mest populære kremdispenseren er vår egne standard kremdispenser, som kommer i to størrelser på 250 ml og 500 ml. Standardkremdispenseren er populær fordi den er billig, enkel å bruke og svært praktisk. Den nest mest populære kremdispenseren har et regnbuetema – og med den vil du nå stjernene!

Alle våre kremsifoner er kompatible med standard 8 gram krempatroner.Vår regnbågssifon finns i storlekarna 250 och 500 ml.

Hva er forskjellen mellom kremdispensere på 250 ml og 500 ml?

Funksjonsdelene til kremdispenseren er de samme, men størrelsen på krembeholderen er dobbelt så stor. For det første kan du lage mer pisket krem i en stor kremdispenser sammenlignet med en liten kremdispenser. En kremdispenser på 500 ml kan inneholde en–tre krempatroner, og en kremdispenser på 250 ml kan inneholde en–to krempatroner. Når du lader en kremdispenser med flere krempatroner bygges det opp trykk på innsiden, noe som fører til hardere sprut når kremdispenseren brukes. Det økte trykket fører også til noe gasstap ved lading av den andre og tredje krempatronen.

Generelt anbefaler vi kun å bruke én krempatron om gangen per kremdispenser. Standardkremdispenseren kan enkelt brukes til 500–1500 krempatroner før den bør byttes ut.

Kremdispensermerker

Kremdispensere fra iSi

De dyreste kremdispenserne kommer fra iSi. iSi har noen standardkremdispensere, men de vil at du skal bruke krempatroner fra iSi som er fra tre til åtte ganger så dyre som lignende krempatroner fra Eurowhip og Mosa – og på den måten får de en enorm fortjeneste.

Alle kremdispensere fra iSi er kompatible med universelle 8g krempatroner, som for eksempel de fra vårt merke Eurowhip krempatroner eller Mosa krempatroner.

Kremdispensere fra Mosa

Mosa er et velkjent og populært krempatronmerke med en rekke ulike produkter til pisket krem. De har hovedkontor i Taiwan, som er et land i Øst-Asia (eller en del av Kina, avhengig av hvem du spør). Mosa har vært svært godt etablert over hele verden og bruker distributører i mange land, noe som er grunnen til at det er så utbredt. Mosa-merket er anerkjent for sin konsistente kvalitet og standard, i tillegg til å tilby produkter fra middels til øvre prisklasse.

Alle kremsifoner fra Mosa er kompatible med universelle 8 gram krempatroner, for eksempel de fra vårt merke Eurowhip krempatroner eller Mosa krempatroner.

Standard kremdispensere 250 ML fra Mosa

 

Standardgräddsifon från Mosa med volymen 250 ml.

Kremdispenserne fra Mosa kommer i mange ulike størrelser og brukes til mange ulike formål. En standard kremdispenser fra Mosa er veldig lik vår egen standard kremdispenser, men på grunn av det velkjente Mosa-merket er de ofte dyrere.

Premium 500 ML kremdispensere fra Mosa

Premium gräddsifon 500 ML från Mosa. Mosa använder solitt stål istället för aluminium till sina premium gräddsifoner.

Kremdispenserne fra Mosa i øvre prisklasse er av svært god kvalitet. Når du holder dem i hendene og sammenligner dem med en standard kremdispenser, merker du øyeblikkelig forskjellen i kvalitet og materialene som brukes til å lage disse premium kremdispenserne fra Mosa. Mosa bruker massivt stål i stedet for aluminium til premium kremdispenserne. Designet og estetikken til Mosas premium kremdispensere har en så overlegen perfeksjon at vi anbefaler alle fagfolk å investere i en av disse.

Termokremdispenser 500 ML fra Mosa

Premiumtermosifon från Mosa med inbyggd isolering för varma och kalla rätter.

Termokremdispenseren fra Mosa er laget til varme og kalde retter til bruk når temperaturen inni kremdispenseren er avgjørende for å lykkes med den endelige retten. En termokremdispenser brukes vanligvis til varme sauser og iskalde desserter. Termokremdispenseren er en vanlig kremdispenser, men har et ekstra lag til isolasjon. Det ekstra laget gjør også termokremdispenseren litt bredere, og sluttproduktet fremstår med en overlegen estetikk.

Injector Set fra Mosa till kremdispensere

Mosa Injector set for professionals. Snabbinjektorerna från Mosa är till för proffs eller hemmakockar som vill höja sin kreativitet ett snäpp.

Injector set fra Mosa er laget for fagfolk eller hjemmekokker som vil heve sin gastronomiske kreativitet til neste nivå. Injector set fra Mosa er et sett med to små infusjonsrør for kremdispensere. Med de to infusjonsrørene er det nå mulig å infisere desserter presist eller fra innsiden med pisket eggekrem, marengs, pisket kaffe eller mer eksotiske retter som pisket kokosnøttkrem og sjokoladeskum. Her kan du se hvordan de brukes sammen med en kremdispenser fra Mosa:

Mosa Injetor Set. De båda rören monteras uppe på premiumsifonen från Mosa. Rören har olika storlekInjector Set från Mosa. De båda rören monteras uppe på premiumsifonen från Mosa. Rören har olika storlek

De to rørene er festet på toppen av premium kremdispenseren fra Mosa. De mindre rørene kommer i to ulike størrelser.

Kremdispenser på 500 ml fra Kisag

Gräddsifonen från Kisag är bra och gedigen, men tyvärr passar den bara till Kisags egna gasbehållare.

Kisag er et spesialmerke for kremdispensere som stammer fra Sveits, og var en av de første kremdispensermerkene i Europa, men i dag er Kisag-merket svært sjeldent og ikke allment kjent. Grunnen til at kremdispenserne fra Kisag ikke er utbredte, er som følge av deres spesielle krempatroner. Krempatronene passer kun til deres egne kremdispensere fra Kisag, fordi krempatronene har et hvitt feste på toppen som er veldig spesielt. Av den grunn selger vi ikke kremdispensere fra Kisag.

Kremdispensere fra Kisag lages med et hvitt feste på toppen som gjør det spesielt, og passer kun til kremdispensere fra Kisag.

 Kisags gasbehållare har en speciell vit kork som bara passar med gräddsifoner från Kisag.